Mantelzorgondersteuning

Wij nemen uw zorgen graag (even) over

Mantelzorgondersteuning, goed dat het er is

Bent u mantelzorger en zoekt u een goede vervanger voor noodgevallen of juist op regelmatige basis? Kunt u vanwege de afstand geen mantelzorger zijn maar wilt u wel graag zeker weten dat alles goed blijft gaan met uw ouder, vriend, vriendin of iemand anders die praktische hulp of gezelschap nodig heeft? Dan staan wij graag voor u klaar om het stokje van u over te nemen. Geen enkele mantelzorger kan altijd beschikbaar zijn. Daarom is het prettig om te weten dat u af en toe even iemand anders kunt inschakelen. Iemand die warm en betrokken is en echt de tijd neemt voor de ander. Iemand die u kunt vertrouwen.

 

Mantelzorgondersteuning uit het hart

Als er vaak een beroep op u wordt gedaan als mantelzorger is het prettig als u af en toe even kunt ontspannen in de wetenschap dat het ondanks uw afwezigheid toch goed blijft gaan. Ook als u niet in staat bent om mantelzorg te verlenen omdat u bijvoorbeeld te ver weg woont is het fijn te weten als er iemand klaarstaat waar u echt op kunt vertrouwen. Goede zorg is belangrijk, zeker voor uw geliefden. Als u die zelf niet kunt verzorgen of niet altijd tijd hebt nemen wij die zorg graag van u over. Wij bieden gezelschap en begeleiding voor uw geliefden en verzorgen de kleine dingen in huis die het leven net even wat eenvoudiger en aangenamer maken.

 

Mantelzorgondersteuning, ook voor u

In een ideale situatie nemen kinderen de zorg voor hun ouders op zich zodra dat nodig is. Maar helaas werkt dat in de praktijk soms anders. Misschien moet u hard werken om uw gezin te kunnen onderhouden of woont u ver bij uw ouders vandaan. Wellicht heeft u kinderen die ook aandacht verdienen en wilt u liever de praktische zaken aan iemand anders overlaten zodat u de leuke dingen samen kunt doen. Wat ook de reden is dat u mantelzorgondersteuning nodig heeft, wij staan graag voor u klaar om het van u over te nemen. Uiteraard altijd na goed overleg met u en degene waar het om gaat.

Mantelzorgondersteuning, goed dat het er is

Wilt u meer weten over mantelzorgondersteuning? Neem dan nu contact met ons op en we overleggen de mogelijkheden.