Tarieven

Vrijblijvend gesprek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven van ZorgZelf? Belt u ons gerust. Wij maken dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek bij u thuis. Tijdens dit kennismakingsgesprek gaan wij uitgebreid met u in gesprek over uw wensen.
Natuurlijk wilt u wel graag een klik met iemand die in uw leven stapt. Dat kan alleen als het echt goed voelt en er vertrouwen is.
Als u gebruik wilt maken van onze diensten is het aan u of u dit tijdelijk, regelmatig of af en toe wilt, hierin zijn wij zeer flexibel. Volledig afgestemd op uw wensen, zo bieden wij zorg op maat.

Tarieven

Uurtarief vanaf € 35,00 per uur, afhankelijk van de geboden dienst. Neemt u gerust contact met ons op om naar uw situatie te kijken zodat wij u een passende aanbieding op maat kunnen bieden.

Voor avond- of weekenduren berekenen wij een toeslag.

Het uurtarief is inclusief BTW echter exclusief reiskosten, parkeerkosten, entreekaarten en consumpties, deze zullen apart aan u worden doorberekend.

U ontvangt van ons een gespecificeerde factuur.

Wij werken onder andere in de gemeente Soest, Baarn, Bussum, Eemnes, Hilversum maar ook Amersfoort, Bilthoven en Den Dolder. Ook als u niet in de buurt woont kunt u gerust bellen  en vragen naar de mogelijkheden.