ZorgZelf

ZorgZelf voor goede zorg

Pamela Rijnja van ZorgZelf - Zorg uit het hart. Persoonlijke aandacht, betrouwbaar, flexibelZorgZelf

Ik ben Pamela Rijnja van ZorgZelf.

In januari 2018 ben ik gestart met ZorgZelf. De vele nieuwsberichten over eenzame ouderen trof mij enorm. Ik ben begaan met ouderen die af en toe eens bezoek krijgen of soms zelfs helemaal niet. Hun wereld wordt in de loop der jaren vaak kleiner. Ze zijn minder mobiel waardoor het lastig is om nog een gezellig uitstapje te doen en een bezoek aan het ziekenhuis kan een hele opgave zijn zonder begeleiding.

De kleine dingen maken voor deze ouderen vaak al een heel groot verschil. Daar wilde ik wat in kunnen betekenen. Denk daarbij aan een wandeling, een gesprek, samen herinneringen ophalen, muziek luisteren of samen zingen. Persoonlijke aandacht, een luisterend oor, er echt voor iemand zijn. Aandacht doet ieder mens goed, het geeft een gouden randje aan ieder leven.

Ook de mantelzorgers draag ik een warm hart toe. Uit ervaring weet ik dat ze een enorme druk kunnen ervaren als mantelzorger. Zorgen voor een geliefde, familielid, vriend of vriendin kost veel energie. Zorgtaken uitvoeren naast een eigen gezin of baan geeft veel verantwoordelijkheid. Tijd voor jezelf is moeilijk te vinden of schiet er gewoon helemaal bij in. Ook deze groep wil ik daarom graag een helpende hand bieden. Ik ben erg betrokken, u kunt er op vertrouwen dat u de zorg even uit handen kunt geven.

Persoonlijke aandacht

ZorgZelf biedt zorg uit het hart. Met respect, vertrouwen en veel plezier bezoeken we regelmatig mensen die behoefte hebben aan begeleiding, gezelschap of hulp in en rond het huis. Persoonlijke aandacht doet ieder mens goed. Ook mantelzorgers bieden wij ondersteuning op maat bij tijdelijke of permanente situaties. Zij kunnen zonder schuldgevoel op ons terugvallen en vertrouwen op de juiste aandacht op maat. ZorgZelf verzorgt geen medische zorg. Wij bieden persoonlijke aandacht, steun en begeleiding en praktische zorg in alledaagse situaties.

 

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare partij die uw behoeften serieus neemt en daar zorgvuldig mee omgaat. Natuurlijk wilt u wel graag een klik met iemand die in uw leven stapt. Dat kan alleen als het echt goed voelt en er vertrouwen is. En bent u mantelzorger dan begrijpen wij als geen ander dat u uw zorg niet zomaar uit handen geeft. Een vrijblijvend en oriënterend gesprek vormt daarom ook altijd de basis van onze hulp. Hierin bespreken wij de mogelijkheden en uw wensen.

 

Flexibel

Heeft u behoefte aan begeleiding, gezelschap of hulp in en rond uw woning? Voelt u zich af en toe eenzaam en wilt u daar iets aan doen of wilt u niet altijd terugvallen op uw mantelzorger? Of bent u mantelzorger en wilt u een extra hulp inzetten als het nodig is? ZorgZelf is flexibel. Heeft u direct hulp nodig of wilt u graag in de avonden of weekenden afspreken? Tijdelijk, regelmatig of heel af en toe? Wij bieden onze diensten volledig naar uw wensen aan.

ZorgZelf : persoonlijke aandacht, betrouwbaar en flexibel

Zorg uit het hart. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.