Particuliere ouderenzorg

Waar wordt u gelukkig van?

Particuliere ouderenzorg, iets voor u?

ZorgZelf biedt gezelschap, begeleiding en hulp aan ouderen die dat tijdelijk, regelmatig of heel af en toe nodig hebben. Mensen die graag zelfstandig willen blijven leven maar soms toch op iemand terug willen vallen. Ouderen die zelf willen beslissen over hun leven en niet altijd afhankelijk willen zijn van hun eigen netwerk. Heeft u moeite met het verzorgen van uw administratie, zijn er bepaalde dingen in huis die u niet meer zelf kunt uitvoeren of wilt u graag begeleid worden naar afspraken bij de kapper, de huisarts of het ziekenhuis? Dan biedt ZorgZelf direct de helpende hand.

Mogelijkheden van ZorgZelf 

 

  • boodschappen doen, naar de markt, winkelen, koffie drinken, lunchen
  • wandelen, fietsen, zwemmen
  • goed gesprek, puzzelen, tuinieren
  • licht huishoudelijke taken uitvoeren, koken, helpen met uw administratie
  • bezoek museum, bibliotheek, theater
  • begeleiding naar de huisarts of het ziekenhuis
  • begeleiding naar begrafenis of bruiloft

Eenzaamheid, helaas komt het veel voor

Uw familie, buren en vrienden zorgen misschien wel goed voor u. Wellicht staat ook de medische thuiszorg voor u klaar. Maar met wie gaat u lekker even naar de markt? Wanneer heeft u een goed gesprek op een gezellig terras of gewoon heerlijk thuis? Als u ouder wordt is praktische of medische hulp steeds vaker de reden voor contact met anderen. Maar soms wilt u gewoon iets leuks ondernemen of zomaar gezellig samenzijn. Als dat soort contacten zeldzaam wordt kunt u zich eenzaam gaan voelen.

 

Begeleiding en goed gezelschap bij eenzaamheid

Om hulp vragen of iemand inschakelen is niets om u voor te schamen. In deze snelle wereld voelen steeds meer mensen zich alleen; contact beperkt zich vaak tot telefoon of internet. Helaas ervaren vooral ouderen daardoor steeds vaker eenzaamheid. Wij begrijpen heel goed dat fijn gezelschap belangrijk is. Extra aandacht doet ieder mens goed, het geeft een gouden randje aan ieder leven. Regelmatig iemand spreken die echt begrijpt waar u mee zit, altijd iemand kunnen bellen waar u gezellig iets leuks mee kunt doen, het is een fijn idee dat het kan. Niemand hoort zich alleen of eenzaam te voelen. Ook u niet.

 

Zorg goed voor uZelf

Het getuigt van kracht als u goed voor uzelf zorgt. Gezelschap hoort bij een fijn leven. In welke hoeveelheid dat prettig is is voor iedereen anders, het is aan u te bepalen hoe vaak u daar prijs op stelt. Wij hebben groot respect voor uw wensen.

Particuliere ouderenzorg, ook voor u

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van particuliere ouderenzorg? Belt u ons gerust, wij maken graag nader kennis. Uiteraard is elk gesprek vertrouwelijk, daar kunt u van op aan.